KonecchlumíOkres Jičín
První písemná zmínka o obci pochází z roku 1226. Na přelomu 16. a 17. století vlastnil vesnici Vilém starší Konecchlumský z Konecchlumí, jeden z 27 vůdců stavovského povstání popravených v roce 1621 na Staroměstském náměstí.
Drobečková navigace

Úvod > Obec > Aktuality > III.turistický zájezd + info ples

III.turistický zájezd + info ples



Datum konání:
25.1.2012

III.turistický zájezd:
Neexistující cestovní kancelář organizuje již III.turistický zájezd. V sobotu 3.března 2012 se pojede opět do Krkonoš, tentokrát za zimní turistikou. Bližší info naleznete na obecním webu pod odkazem:
Kultura, akce - 2012 - III.turistický zájezd

  • -

4.obecní ples Konecchlumí a Kamenice:
Vzhledem k omezené kapacitě sálu v místním Pohostinství U Patřínů (104 míst), bude i v letošním roce probíhat prodej vstupenek-místenek formou předprodeje (termíny předprodeje: 2.2., 9.2., 16.2. a 23.2. vždy od 17:00 do 19:00 hod. na Obecním úřadě v Konecchlumí).
V posledních dvou letech byl zájem o obecní ples Konecchlumí a Kamenice velký, předprodejem chtějí organizátoři předejít případnému "faux-paux", kdy by na ples našel cestu větší počet lidí, než je kapacita sálu.

Počet vstupenek na jednoho kupujícího při předprodeji není omezen. Blokování/rezervování stolů nebo jednotlivých míst, bez zaplacení vstupenky nebude možné.

Budeme se těšit na Vaši účast, jste srdečně zváni.

-W-