KonecchlumíOkres Jičín
První písemná zmínka o obci pochází z roku 1226. Na přelomu 16. a 17. století vlastnil vesnici Vilém starší Konecchlumský z Konecchlumí, jeden z 27 vůdců stavovského povstání popravených v roce 1621 na Staroměstském náměstí.
Drobečková navigace

Úvod > Obec > Aktuality > **Neexistující ples

**Neexistující ples



Datum konání:
14.1.2017

NCK ples_úvod.png

Hustě-kruto-přísně Vážení klienti i neklienti Neexistující cestovní kanceláře, Vážení přátelé, kamarádi a všichni ti, kteří se chtějí radovat z radostných okamžiků,

Dovolte mi vás všechny oslovit s unikátní nabídkou kvalitního se… setkání, které si dovoluje iniciovat široké plénum jednatelů Neexistující cestovní kanceláře. Viz níže + v příloze naleznete vše potřebné a budete-li přeci jen lehounce váhat, není problém si kdykoli zavolat na telefon uvedený nejníže, kde vám sympatický operátor na help-line odpoví na vaše všední i nevšední dotazy, které úzce souvisí s blížící se událostí (sex po telefonu s uvedenou událostí nesouvisí, ale za mírný poplatek by se souvislost nalézt mohla). Proto čtěte pozorně, vnímejte poctivě a nepochybujte o následujícím:

**Neexistující ples se bude konat v sobotu 14.ledna 2017 od 18 hodin v Motelu Charlie v Kovači.

Loňský úspěch akce je zavazující pro pořadatele, ale slibující pro hosty neb záruka zábavy je zřejmá. Program již nyní čítá body, ze kterých bude zrak přecházet, tombola bude obsahovat ceny nevídaných hodnot, z kvality hudební produkce bude všem stříkat krev z uší a vše dohromady v každém přítomném utvoří dojem blahobytu a pocity, které budou všem našeptávat laskavé: "Ať to trvá věčně".

Vážení klienti i neklienti, nechte se pozvat na jeden z vrcholů plesové sezóny neb lítost Vás čeká ten večer pouze jedna - další podobný ples prožijete znovu až za rok!

Neváhejte, své nejbližší manžely, manželky, partnery, partnerky, milence i milenky popadněte a v sobotu 14. ledna v Kovači u Charlieho se shledejme!

Jste skvělí, jste báječní a pro všechny jednatele NCK záležitost srdeční!

plakát_Neexistující ples.png

                                                                                                                                      -W-